MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Beraya di Kedah #3

My Aidiladha story x abes lagi ye :D

A day before raya we ols pegi ke rumah hubby's grandparents kat Yan. Hari tu memang x puasa sebab x bangun sahur kan.

Lepak2 sana. Makan makan. Borak borak. Tido haha. Makan lagi. Makan laksa. Then, petang tu balik SP balik.

On the Aidiladha eve tu we ols pegi la beraya ke rumah my SIL kat SP tu. Yelakan, last Aidilfitri x sempat nak datang. Rushing time tu. So, this time Alhamdulillah sempat la luangkan masa kan.

Oh, before that we ols sempat singgah C-Mart beli fruits for buah tangan.
*Please note C-Mart SP is in good condition. C-Mart kat Jitra yang runtuh ye*

Sampai2 je, Ayser as usual la kan terlebih friendly. Dia dah pegi main slide la buaian la. And this car. Memang favourite dia jadinye. Main non stop.


See his happy face. Usually, memang susah nak snap his pics. This time dia nak pulak posing kan. Haha. Mommy pon apa lagi snap la banyak2 kan.


Daddy pon nak posing sama gak. Haa together la posing kan. Ayser pon nak pandang camera! Haha.

Around 10pm tu we ols balik ler ke hotel. Esokkan raya. So, kene la tido awal kan.

This year all of us punya Qurban buat di Kemboja. So, memang xde la nak pegi tgk sembelih lembu kan. On the Aidiladha day tu, after solat raya we ols dah kene siap packing sumer nak balik Melaka dah. Takde nk snap gambar raya pon haha. Ampeh la plak rasa kan.

Singgah makan2 jap kt umah my grandma then around 12pm camtu we ols dah cabut dulu cos nak singgah KL jap nak beli barang2 :D

Ok, watammat Raya story.

Happy Monday u ols!!


Related Posts with Thumbnails