MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Beraya Di Kedah #2

Yesterday kan i told uols nak upload Ayser's videos kan. Haa my aunt's house tu dah macam zoo dah. Bukan je ada kucing yang banyak. Ada banyak ikan and ada parrots jugak ok! Cik abang ni sangat la excited.

Serius, kucing yang jinak pon takut kat dia. Ada one cat tu dia sampai sorok blkg cabinet then dia dok ngendap2 tengok Ayser ada ke tak. Bile Ayser xde baru dia slowly kuar. Haha. So funny.

Ayser kejar kucing sampai kucing tu melompat ok. Almost kene i. Mommy dia ni bukan animal lover pon. I biasa2 je. I prefer to avoid la kan. Bile kucing nk melompat kat i haruslah mak jerit kan.



Haa time ni dia nak bagi kucing ni makan ok. Tapi kucing tu dah x keruan tatau nak pi mana dah. haha.



Pastu my uncle bawak dia masuk tengok parrots. Haa pe lagi. Dia g bagi parrots makan. Seronok la dia kan. Gelak sakan.



Leka dok bagi parrots makan kan. Sampai dah midnite baru sedar nak balik. Wajib la mandi and tuka baju. Dah berpeluh dok main ngn haiwan2 kan.

Lps tu terus lentok dah kepenatan.


Related Posts with Thumbnails