MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Weekend Activity

Ok, cerita lapuk lagi. Sorry ye u ols.

Last few weekends, my youngest brother came back from Jordan for good. He's a dentist. So, ramai2 datang sambut dia la kire nye.


Then, pegi dinner kat Sate Hj Samuri R&R Dengkil. Lepak2 pastu terus balik Melaka.

The next day tu malam ada tahlil dan kenduri kat surau. So kami pon join la sekali. I join masa makan je since si kecik tu ada. Nanti kecoh satu surau plakkan.

OOTD dia aritu jubah and seluar. Hehe.


Ni posing ngan Umi Wan and Babah Wan dia. Masam je tau bile tau kite nak snap gambar dia.

Pastu balik umah haaa mule la kecoh main sana sini. Rumble Ammu Chik dia. Dah jadi his fav uncle ok. Guling2 ngn Ammu Chik dia tu.


Pasni nak kene antar dia g daycare balik tatau la cmne kan. Hopefully he will be ok. Insya Allah ke BBIM.

Related Posts with Thumbnails