MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

The Arab Boy!

My son and I has moved to Melaka, leaving hubby alone there to finish up packing all the things. Else, satu keje pon x bole buat since ada si kecik ni.

For the time being, we stay at my parents house. Challenging jugak la nak kene handle si kecik ni sorang2. But Alhamdulillah everything went well.

Ni dia pakai baju arab style. Jubah and seluar. Actually my brother dah bagi lama dah but still besar for Ayser Zarif. So, tak pakai la lagi. Now dah muat kan. Ngam2 plak tu.

Haa, jadi la arab boy! So cute! Lari kedek-kedek ngan jubah ni. Pastu i ni nak kene jadi mamarazzi nak snap his pictures punye la susah. Asik gegar jek. Urghhhh! Satu lagi bile dia tau kite nak snap gambar dia terus xmo senyum....aduhai anakkkk.


Enjoice~~

Related Posts with Thumbnails