MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Zumba Zumba!

Salam and Good Day u ols.

Have u heard about XBox Kinect 360? I pon before this tatau. Then, my sis dok sibuk2 nak beli baru la tau about this. Actually XBox tu mmg la dah tau tp yang Kinect 360 nye model ni tak penah tau. All this while i ingat Wii tu la paling hebat. Haha. Rupe nya ada lagi hebat. *tertinggal keretapi jap*

So, bile my sis dah beli the XBox tu apa lagi la kan. Exercise guna XBox la sesaje kan. Paling best buat zumba la. Ni Zumba Fitness Core. Satu lagi Zumba Fitness Rush.


Best buat Zumba ni. Dia akan detect whole body gune kinect sensor tu. Then, masa follow steps tu dia detect la steps kite gak. Sama ada nice, hot or Zumba! Ada macam2 session. Nak satu lagu je bole or full class dia. Pon ada level2 gak.

We ols amek Mid-Length Class je la kan. Around 45 mins gak la nak abeskan. Semput!!! Yang plaing best dia tolong kire my calories burn jugak! Tu yg semangat nak buat hari2. Haha


Yang atas Zumba Fitness Core. Yang bawah Zumba Fitness Rush.


But but...tak lama je dapat buat zumba ni coz my sis dah balik Egypt kan. Dia bawak XBox dia sekali. Bukan dia nak tinggalkan pon. Sabar je la. Agak down jugak la i kan sebab dah syok2 kene back to Jillian ku. Haha. Nak beli? Hmmm, tengok la kalo ada fulus lebih bole la kan. :D

So, now back to Jillian la saja. Go Jillian! 

  1. gravatar

    # by bibi yusof - November 7, 2013 at 4:52 PM

    aku nak zumba jugak.. tk g cari lagi cd nye..

  2. gravatar

    # by Aishah Noordin - November 7, 2013 at 5:46 PM

    Bibi: Huhu. Kurang2 ko ada Xbox tu okeh. Aku ni depends kat Jillian aje la kan

Related Posts with Thumbnails