MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Preparation for Year End Event

Salam and Good Day u ols.

Rasa kejap je dah nak habis tahun 2013 kan. Next month dah December. Waa cepat nya masa berlalu. Anyway, we have to prepare for our end of the year punya event.



I just renewed my passport. Then, kene prepare Visa photo plak kan nak kene buat visa kene ada gambar nye. Pastu, my son pon kene tuka gambar sebab gambar passport dia gambar time dia baby umur 5 months camtu.


Lately Ayser x suka bergambar so risau la jugak kan dia kalih muka dia kan. But, Alhamdulillah that he didn't know that is a camera. Selalu nya snap photo guna phone kan so camera btol dia tatau rupe nya. Haha. Punye la serius kan xmo senyum langsung. Bole la drpd dia paling muka kan.

This is passport photo. Kecik sket size dia.

This is Visa photo. Besar and panjang size dia.

Nowadays memang background gambar passport dah putih and kita kene pakai baju gelap sebab dalam passport nanti gambar tu Black & White je. Tudung pon kene tudung gelap nak bagi nampak contrast ngn muka.


Anyway, this is his old passport photo. I thought kene tuka passport baru la kan. Rupenye x. Dia tampal je kat the same passport kat page lain and sign approval from the big boss.


Ni la rupa dia tampal kat page lain tu. Buat camni pon kene tunggu satu jam. Haihhh... Lima minit x sampai hokeh! Dah le x bole buat kat UTC yek...kene g time office hour. Maybe big boss tu xde time kat UTC tu kot.

End of the year with dual events. Tatau le klo ada additional event kan. I ok aje dapat jejalan kan...:D

Related Posts with Thumbnails