MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Kizsports & Gym Empire Gallery Subang

Few days before haze had gotten worse in Selangor, we ols pegi Kizsports & Gym at Empire Gallery Subang Jaya. Actually nak pegi join the class but unfortunately the class was cancelled plak kan. 

So, pity to Ayser Zarif, we ols pon bawak la dia main kat playland area dorang tuh.


Fees dia not bad la kan. But below 2 years old tempat dia kecik jek yang slide bagai ni utk kids yang besar. Ayser xleh la nk men slide sbb parents xleh naik sama. Below 12 yrs old jek bole.


So, dia men lari2 je la kat situ and baling bola. Ok. ni tempat for children below 2 years. Kecik jek and isolated sket kt blkg playland ni. So xde org sgt kt sini. Bole la ayser main jap pastu dia gi lari ke tempat lain. Nk gi main kt tempat org besar nye tuh.


Overall, he's having fun la but mak apak nye yg kepenatan dok follow dia. Klo x follow dia tarik nye kite soh follow sama. hehe.


Haa muke dah kepenatan tu. Bagi dia makan pastu dia pon selamat laaa ketiduran kan.

Fees dia per entry:

Children below 2 years old: 
RM12 / entry

Children above 2 years old: 
Monday to Friday - RM28 / entry
Saturday, Sunday & Public Holiday - RM38 / entry

Sini ada membership, program and classes. KEne pegi check la yer. :)

For more detail bole check at their website: Kizsports & Gym




Enjoy video Ayser Zarif at Kizsports & Gym!

Daa~~

Related Posts with Thumbnails