MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Jalan Sakan!

Salam untuk semua....

Actually now tgh busy nak pindah ke Melaka and busy buying new house :)

Plus, i pon dah x keje kan after amek VSS. So dapat la concerntrate sepenuh nye packing barang and moving to Melaka.

Ni last weekend nye video cik abang kite ni sakan berjalan. My mom ada dental course kt KLCC so kene ada kat sana amek dia.

Lps tu singgah la jap Mothercare nak beli toys dia kan.

Ni lepas shopping kat Mothercare. Jalan2 nak balik.


Tgk la tu jalan kedek2 ngan bawak beg plastik.



Dah lama x jalan2 kat KLCC kan...so sakan la dia bergerak...abes sumer tpt dia tuju nye. hehe.



Oklaaa....later i will story about the moving and our new house k. Ni baru sign S&P agreement. By next year baru rumah siap.

Enjoice~~

Related Posts with Thumbnails