MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Shopping for Ayser Zarif

Salam and good day to all....

Lama dah x update...ni pon still bz lg but dah xde mood nk wat keje so kite layan blogging jap. Candy crush pon dh xde live kan...hahaha...

Btw, byk yg nk di story kan but tu laa....uncertainty lagi kan...so kite biarkan la dulu...last few weeks almost every week we ols balik Melaka. But last weekend x balik....dpt la berjalan jalan di KL kan.

So, plannye nk beli botol air jek utk Ayser.....tapiiiii tgk ni haa...from top to toe dia dapat barang baru.



Gi cari botol air tu yang ada straw nye style nk bg dia blaja minum cmtu plak. Gi cari kt Mothercare Subang Parade....tetibe ada sale kan...sempena relocate kt new shop lot.

Mommy dia apa lagi.....mcm2 la cari kan...



From head to toe:

  1. Thomas Cap - ada 60% discount punya pasal la beli gak and since cap dia dh hilang kan. so kene la beli gak
  2. Thomas Water Bottle - at first nk amek Tommy Tippee nye brand but last last amek ni sbb ada tali senang nk gantung nnti..hehe
  3. Mothercare Socks - since socks dia dh x muat dah kene la beli baru size besar.
  4. Mothercare Shoes - ada discount gak. Memule tgk ada 40% tp cashier scan 60%...so yahoo! murah murah.



Red Thomas Water Bottle


Brown Mothercare Shoes

Haaa....banyakkan sopping nye? Oh before that we ols g makan kt MFM sebab i teringin Fish & Chips. haha :D

Ok la...Enjoiceeee~~~

Related Posts with Thumbnails