MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Haywire Mode

Salam and Good Day to all..

Sorry for not updating our blog. Our life in haywire mode at the moment. After our hols to Sydney, macam2 hal berlaku dgn hal kt office la, ngn anak x sihat la....so i'll update slowly yerkkk....

Few things yang i nak update tp x terupdate:

1) Our hari raya stories yg x ter habis story nye....sorry no picture laa...later i update the pics k.

2) Our hols to Sydney....seminggu nye cerita ni....:D. Teaser for uols ;)


3) My story on our baby - solid food, development thingy. Anddd....baby bullet! (Tak sampai lagi laa....tp sgt excited!) 



4) Andddd magic bullet story! (Pun x sampai lagi.....haihhh)


Btw, i tgh tunggu all my blenders nak sampai ni....Projek i tertangguh dh ni....hopefully by this week sampai la yekkk wahai blender-blender ku.....

Oh ye...wanna ask uols la if ur baby ada kene measles....symptoms and everything la...cmne yer? My baby ni last weekend dia demam...masa demam tu mata dia bengkak cam bengkak byk nangis...ingat allergy to ubat...so stop ubat...dh better la now...walaupun ada sepet sikit. then last sunday dh baik demam, suddenly yesterday morning time nk hantar ke nursery nampak bintik2 kt leher dia...cam rashes...not sure la..last nite ada lagi merah2...cian dia...kat dahi pon ada...but other area xde....just sikit kt area pinggang maybe sebab diaper rashes kan....adoiiii....mommy ni sangat la risau yek...kt opis ni pn xleh concerntrate keje dah memikirkan anakanda sorg tu...

Need help mommies!!!!

  1. gravatar

    # by Anonymous - October 9, 2012 at 4:48 PM

    don't worry hot momma..

  2. gravatar

    # by bibi yusof - October 17, 2012 at 2:39 PM

    dah dpt belum baby bullet?

  3. gravatar

    # by Aishah Noordin - October 17, 2012 at 2:54 PM

    Bibi: Blom!!! waaa....tensennnnnn

Related Posts with Thumbnails