MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Weekend with FULL of Events! [Saturday - Day Time]

Last Saturday....ada laa small gathering cum Bachelor Party utk rakan-rakanku yang dh nak kawen ni kan...time aku dulu xde sapa nk wat..sob sob sob....


So..kitorg 6 org ni pg laa berkarok yerk....mcm org gilo bile all ladies nie......berjoget xhengat....tp xde la nk tunjuk kt sini yer....sini hanya gambar2 yang sopan santun jek akan ditunjukkan.....

Haaa tgk la gmbr kat sebelah ni...sopan je kan...mcm nyanyi nasyid le plak sumer sederet jekk...kakaka!



Yang pakai baju merah ni..Rodiyah namanye....nama glemer nye Odi...hehe...Dia antara paling comel and kecik..keh keh keh..

I suke la buli dia...hahaha...

Dia keje kat lab Hosp Sungai Buloh....tapi gaya nye cmtu jek la dr dulu sampai skang....

Macam budak sekolah....huhu...Ampon yerkk Cik Rodiyah! Ha cik lagi tau!

Yang pakai tudung putih tgh pegang mic tu plak nama dia M. Azlina....I don't know what does that M stands for...so kitorg panggil dia M sahaja...

Dia ni keje nye dok Arigato aje..dh kata keje ngn org Jepun kan...jd interpreter cmtu la sekt lebih kurang...

Dia dah tunang yer...Bln June ni nak kawen!!






Ok...yang dok peace peace lagi tadi nama dia Khairani....nama glemer Kiki...huhu..

Dia ni dulu mase kt Tepeng roommate I...satu kelas 509..Odi & M pon classmate gak yer....

Dia ni keje kt Sapura lg...yang plg I nyampah bile call dia xpenah nye nk jwb ok!Yang pls best dia still gune prepaid lg eh!




Nampak byk jek gambar dorangkan...yelaa sapa yg tukang ambik nye....I la sapa lagi kan....dh kata nye gune DSLR...sapa je yg gheti....




Ni pon penat I ngajo si Kiki ni gune DSLR..last2 aku tuka setting ke P jek..pandai le ko snap2 asal xgegar dah laa...




Yang lagi sorang yang comel lote ni plak...Bazlin namanye....panggilnye Bibie....tp dorg ni panggil Bibah,,,mcm2 laa...Dia ni pon dh nak kwen dh...Bln depan jekkk 13 Mac 2010 ni....kitorg ni diwajibkan datang...hahaha...InsyaAllah I ade yer....




Last sekali....yang pakai baju belang tu nama dia Naimah...Lecturer kat UiTM...xcaya I u...hahaha....dah lama x jumpe dia...ni kire first time jumpe selepas SPM....hahaha...lama x lama..lain2 I ade jumpe dah b4 nie...




Ni karok sampai kaki naik atas sofa ok!





Ni time I punye turn melalak la plakkan...dorang la kene ambik gambo I...hehehe





Kitorg berkarok xde la lame...ni pon kire x puas melalak lg ni...ingatkan nak sambng lg sejam tp xleh....kene 3 jam gak...so makanye kitorg kuar ler dlm kol 4pm abes time nye...


Klik klik kat luar jap...pastu ade yang pg solat....kitorg yg xleh ni pegi le lepak kt kedai Teh Tarik...















Ni masa kat Kedai Teh Tarik la...dh kehausan...minum2, borak2, gosip2....hahahaha...pon xpuas borak gak...sbb I nak kene balik dah...mlm nye ade event lain kene attend....


Takpe laa....next time bole lepak lagi! Klik klik b4 balik.....sumer dok maintain ayu jek...kakakaka!




I enjoyed meeting my frens....dah lame xjumpe kan....bknnye senang nk organize cmnie....ni pon 3 org last minute xdpt dtg....lain2 mmg le tatau kt ner.....

For my frens yang lelaki.....nanti I organize utk sumer yer.....ikut kerajinanku jugak la kan...

Enjoice!!!!

-The Wifey-

Related Posts with Thumbnails