MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Jalan Jalan KL

Salam and good day to all of you.

Actually i have another story to blog about. Dah ada dlm draft tp x tersiap lagi ni. Never mind, kite bagi entry ni dulu yer.

I would like to buy SF Bermuda Jelly Flats. But not at the boutique la sebab mahal kan. Nak beli from one of the seller ni or kirim my fren since dia nak ke Bicester Village kan. Nak tak nak kene la jugak ke boutique to confirm the size. Kasut mahal wooo so kene la confirm betul2.

So last Saturday afternoon, off we go to KL. But, before that singgah jap kedai foto nak amek gambar passport sebab my passport dah expired. Have to renew nanti nak ke oversea.


As usual, in the car mommy and Ayser camwhoring la kan apa lagi. hehe. 

We took the instant photo nye sebab senang je xyah pegi 2-3 kali kt kedai tu. Lgpon the quality of instant photo dah sama dah cam photo biasa kan.


Ayser dok tunggu mommy nye passport photo siap. Dia pon nak camwhoring jugakkan :D. By the way, Ayser is wearing The Children's Place Graphic Tee and H&M Jeans. 



Ok. This is the passport photo. Now background dah color putih dah. Nnti passport color black and white jek. That's why kene pakai tudung gelap. Expected already.


Ok, off we go to KLIA. I tot SF boutique ada kt situ. Cari punye cari xada. Maybe ada kt dlm duty free nye area. I checked store locator memang ada. So, kene la jugak redah KL to either KLCC, Pavilion or The Gardens. We decided to go to PAvilion instead. Lagipon dah lama x pegi sana kan.


Before serbu the boutique kene isi perut dulu. Dah lapo kan. Dah lama x lepak sini. Dpt layan sekali sekala best gak. Hehe. Ayser Zarif pon jarang2 datang sini kan. Dia pon kelaparan tu. Makan nasi ayam almost habis tu. After that baru teruskan misi.


I nak this beautiful lady below ni. Almond Glitter the color. But, kat SF Boutique Pavilion dah out of stock. Ada color Black, Grey and Bronze(yg mcm pink) je. I tried the size. Size 8, besar gedabak. Klo pakai memang gedebush gedebush la kan. Tried size 7 ngam ngam plak but comfy la this flats. Hopefully ada la 7.5 kan size nye and this color. haha


After dah check size sumer, jalan jalan la kt Pavilion ni. Singgah Mothercare jap g beli botol air Ayser cap Thomas ngn Buds lotion. Then, masuk babyGap boutique sebab nampak cam ada sale. Memule cam ahh xper la dh beli online byk dah. But I couldn't resist these 2 colored skinny jeans. Kire punye kire berbaloi la jugak. I bought colored khakis pon dh around RM80+. This one pon lebih kurang je sebab ada diskaun kan. Plus, they gave free socks sbb spend above RM150.

These are the colored skinny fit jeans for Ayser Zarif. I bought the jeans in abbey green and orange color. Mommy dia nak anaknye pon color block! haha. 

Abbey Green Jeans (18M-24M)

Orange Jeans (2T)

Then, dah settle sumer singgah Baby Room and Surau. After that, terus chow balik Melaka. Half day trip to KL. haha. Bole la buat selalu kan. Jd la cam tourist kan. Takde la jauh mana.

Ok la, happy working!

Enjoice~~

Source: SF, Gap


Related Posts with Thumbnails