MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Having Fun @ Jkids

Salam and good day to all of you.

Sorry for lack of updates again. Dh menanam anggur ni internet acces is quite limited. Plus we are s busy packing nak moving house kan. So exhausted.

By the way, in between packing kene la ada activity for our son. Ni last weekend nye activity. We went to Jkids Paradigm Mall. First time Ayser Zarif pegi this kind of place. Sangat excited dia kan.

Ni la gambar2 keadaan di JKids tu. Weekend memang la sgt ramai org! Pening pening.


Cik abang kite ni sgt la seronok kan...Kite yang penat sbb nak kene follow dia ke mana saje....even kene panjat and slide ngn dia sama...adehhh...abes kalori mak terbako k!


Ayser Zarif sangat suka bermain kat ship, ball pool ngn balloon area. Laian2 dia x berani sangat. Klo slide mommy or daddy dia yg kene naik sama.

Penat gak nak jadi mommyrazzi ni nak captured his video.




Ni time tgh naik ship. Jadi captain of the ship!




Ni plak tgh excited main balloons. Jerit2 laa cik abang ni.




Main dalam ball pool ni memule dia takut2 then after that dah ok excited dia main baling2 ball tu.



Jerit2 baling ball ok. Mommy dia yg kene terjun sama dalam pool ni. abes ball kene penyek! haha



Haaa ni la dia....daddy yang bawak dia slide. hihi. Comel kan. Lucky still muat slide tu hahahaha.

Main satu hari, after that flat abes. Ada la take a break jap dia tdo n lunch. Mommy sempat la shopping jap kan. Pastu sambung main balik tp dh xlarat sgt and budak2 makin ramai. Rimas dah dia jadinya.

Balik rumah dia dah penat yg amat sgt sampai ngamuk2 dh terus tdo x pakai baju sbb panas. Flat sampai esok. hahahahaha. Penangan Jkids yer Ayser Zarif.

Price wise not bad still cheap la. Weekend RM30 and weekdays RM20. Dont forget the socks yer. Parents/guardians pon kene pakai socks. I dah siap2 put in my handbag. :D

Ada banyak outlet dia bole check kat Jkids Website.

Okla...Happy Weekend!

Enjoice~~

Related Posts with Thumbnails