MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

My Frens' Weddings

Ok this time nk citer pasal wedding plak.mmg this month sgt la ramai yang mengawan.hahaha. I mean ramai yang berkahwin....

My frens list je ramai. sampai ade yg I tersalah tarikh eh.haha whatta funny experience....kakaka

Ok ni yang mana we all sempat pegi laa.

1) Wedding Sob - Last Week (060610), Kelana Jaya

Kenduri dorg ni pon we all dtg lmbt disbbkan al-kisah nye salah hari g wedding another fren ditambahkn pula ngn sesat nya...haa kol 3pm baru sampai..org dh nak abes dh majlisnye....







Tapi sempat la makan eh...dh kelaparan kitorg jd nye....haha...and las skali klik klik tp x byk pon...ni la best shot yg ado...haha



Ok next.....


2) Wedding M - (130610), Kuala Dipang,Perak

Memule ingatkan x pegi kenduri makcik sorg ni. Sebabnya 1) Jauh kt Kuala Dipang tu 2) Bz with my new house 3) I ni baru nk sehat btol2 after miscarriage kan.

Tapi kugagahkan diri ini juga g wedding cik kak ni bcos dia dh pegi my wedding before and she's one of my good fren. So, I went yesterday with hubby luv.




Mase ni baru sampai la and belum berarak lagi. So, klik klik la kejap kan kt dalam bilik pengantin. Kelaparan ok time ni. haha



Pastu g la makan jap and ngam ngam abes makan pengantin lelaki sampai. So, sempat la snap snap gambar dorang yek.


Dorang ni xde renjis renjis dipilis time ni. Katanye dah buat night before. Ni kire duduk jap amek gambo gitu2 jek.

Pastu depa pi makan tinggal la kitorg2 ni kt dalam umah. Sumer malas nk kuor sbb panas. Tp kt dlm umah pon panas gak yek. Oh lupe Sob n wife ade gak dtg, tp dorg tgh makan time ni.



Kitorg apa lg la kan, berposing mosing la kt dlm umah tuh. Siap amek gambo ngn minah2 Jepong lg. haha. They are M's frens. Dorg dtg dr Japan rasenye. Dok sini tatau la bape lame kan. Patutnye aritu I kene tlg jd tourist guide utk dorg ni but time tu tgh dok MC, so x dapek le den nolong yok.






Ni Cik Odi ni posing ke tunjuk penumbuk? Isk isk. I kene ajar ni cara posing. Kakakaka



Ni newly wed couple last week tu yg hubby luv and I pegi tuh. Dorg nak balik Manjung for next reception so dorg singgah le jap sini.





Ni time b4 nak balik sempat la snap snap lagi. Last but not least Congrats to M & hubby and Sob & wifey for your marriage. May Allah bless all of you always.

  1. gravatar

    # by El-Zaffril - June 14, 2010 at 8:06 PM

    Tak kenai dua2... heheheh

  2. gravatar

    # by Aishah Noordin - June 14, 2010 at 8:18 PM

    Zaffril: Mmg laa..2-2 tu my classmate mase kt MRSM dulu..:P

Related Posts with Thumbnails