MelissaAndDoug.com- Over 2,000 Unique and Exciting Toys for Children of All Ages! Click here!

Tudung Ariani

Mmg dah selalu dgr kan pasal tudung Ariani ni.....



Dulu2 masa awal2 tudung jenis awning ni start femes ngn Tudung Munawwarah.....

Then....tudung Ariani plak....for me..i prefer Ariani laa yer....no offense...but dia nye awning pjg and xde la nmpk muke i ni terkeluar and chubby la kan...even my mom pon beli tudung Ariani gak...dia toksah la kan..setiap color dia ada ok!




Memule...Ariani ni ada kat Jalan Masjid India jek...punye la susah nk pegi sana kan...pastu...since last year..dh start laa bukak branch...kt Melaka mmg ada...and dkt tau ngn umah my parents....my mom la org paling excited!

Even we all baru je pegi yesterday shopping kt Melaka branch sebab I dah dpt membership kad! Baca yer....membership card....

Ada pink card, gold card and platinum card...

Pink card - spend RM200 and above

Gold card - spend RM500 and above

Platinum card - spend RM2000 and above

I dpt Gold card...so dpt la additional 10% discount mase musim2 SALE ni...kalau takde sale...dpt 25% discount...bole laa drpd xde yer......




Then..byk la lg Ariani branches yg telah dibuka di sana sini...




Kalau nak tau info pasal Ariani ni....bole la lawat website nya....

http://www.ariani.my/index.htm

Selama membeli!!!

p/s: nanti kalau ade time...i snap snap koleksi tudung2 yg my mom ade yer...

Related Posts with Thumbnails